15 & 16 maart Bouwbeurs bij Riezebos

De (ver)bouwmarkt ligt ondanks de crisis niet stil. Een extra stimulans geeft de overheid met de voorgenomen btw-verlaging voor verbouwingen. Een goed moment  om op vrijdag 15 of zaterdag 16 maart naar de vierde (ver)bouwbeurs in Genemuiden te komen.  Deze wordt gehouden in de showroom van Riezebos bouwbedrijf te Genemuiden. Na het overweldigende succes van de eerste drie edities staat dit jaar in het teken van nieuwe inspiratie rondom thema’s als energiebesparing, betaalbaar vergroten van uw woning en de nieuwe trends op het gebied van woninginrichting en tuinaanleg. 

Ook is er bijvoorbeeld een makelaar aanwezig die adviseert in het verkopen of (her)taxeren van uw woning en kunt u zicht uitgebreid informeren over de voordelen die de btw-verlaging u brengt bij een verbouwing. Daarnaast zal een nieuwe collectie betaalbare veranda’s en carports worden gepresenteerd.
De entree is gratis. De openingstijden zijn op vrijdag 15 maart van 14:00 tot 21:00 uur en zaterdag 16 maart van 10:00 tot 15:00 uur. De (ver)bouwbeurs wordt gehouden aan de Nylonstraat 2 te Genemuiden. Voor meer informatie: www.verbouwbeurs.nl


74g0po7vf61qk8xs