Acties voor MAF

Klik op de foto voor een vergroting

Acties voor MAF

Vliegen in Australië. Dat is het dagelijkse werk van Arjan Paas in Arnhemland bij de Aboriginals, de lokale bevolking. De visie van MAF in Arnhemland is om de mensen die werken en wonen in de geïsoleerde Aboriginal gemeenschappen te dienen door professioneel vervoer te verzorgen door de lucht.
Onderwijs- en medisch personeel, als ook pastorale medewerkers en patiënten zijn de dagelijkse passagiers. Alle benodigdheden voor medische zorg en onderwijs worden als vracht vervoerd door MAF.
‘’Door tevens te wonen en te werken te midden van degenen die wij dienen, kunnen wij als christenen een getuige zijn’’.
Voor hun levensonderhoud zijn Arjan en Aartje met hun gezin volledig afhankelijk van de financiële steun van supporters.

De thuisfrontcommissie organiseert  voor hen de komende weken opnieuw een kledingverkoop. De eerste verkoopdag is woensdag 20 maart. Voor overige data, tijden en locatie zie www.bushpiloot.nl.

Op zaterdagavond 23 maart, aanvang 19.30 uur, wordt er in de Christelijke Gereformeerde Kerk in Genemuiden een zangavond gehouden met het oog op Pasen. Er is samenzang, een bijdrage van het gelegenheidskoor Ruach Nachon en een meditatie door ds. A. Huijgen. De opbrengst komt volledig ten goede aan MAF Steunfonds familie Paas. Namens de TFC van harte welkom.


cag2p0qoem2kv38e