CREATIEF SCHRIJVEN ,

Creatief schrijven, hoe doe je dit! Jacqueline Voskuil is opnieuw door SGEG uitgenodigd om hierover een workshop te geven. Vanuit haar ervaring vertelt ze gepassioneerd  hoe er geschreven moet worden. Een variatie van de cursisten geeft ook direct kleur aan de avond. De één komt voor het schrijven van verhalen, de ander wil liever oefenen voor het schrijven van redactionele stukjes voor de plaatselijk (digitale) kranten.
 
Misschien schrijft u al en wilt u er mee verder, bijv. een kort verhaal publiceren. Of mist u het verhaal achter de foto’s in het fotoalbum?
Of samen met alle kinderen en kleinkinderen gaan schrijven over het leven van uw vader of moeder? Wat is belangrijk uit je leven om door te geven aan klein- en achterkleinkinderen.
 
Schrijven hoe doe je dat, waar moet je rekening mee houden! U kunt mee doen aan een cursus schrijven gegeven door Jacqueline Voskuil.
Ze heeft ervaring en is enthousiast en geeft tekst en uitleg..
Men leert in ieder geval veel over perspectief, dialoog, symboliek en hoe je een gedachte het beste opschrijft. Hoe begin je en waar eindig je! Literatuur, lectuur, korte verhalen, novelle’s, doelgroep en publiek. Titels bedenken, pakkende teksten om uit te nodigen tot doorlezen. Strak of losjes, gestructureerd of uit de losse pols geschreven. Het is allemaal mogelijk!
 
Het is een cursus van 5 avonden en deze wordt gehouden in d’Overtoom op dinsdagavond 26 februari, 5, 12, 19 en 26 maart.
Opgave en inlichtingen voor 20 februari bij Klasien Hoekman-Fuite, 06 22037035 of via de mail hoekmanfuite@planet.nl

 


kqekyjp0452n4fpr