De Boeketterie, 5 jaar uw FLEUROP-bloemist

Klik op de foto voor een vergroting

De Boeketterie,  5 jaar uw FLEUROP-bloemist.

Donderdag 20 december gaat de rode loper uit want op deze dag viert De Boeketterie haar eerste lustrum. En dat wordt gevierd samen met u vanaf donderdag 20 tot en met zaterdag 22 december.
                                                                                   
Terugkijkend is er de laatste jaren nogal wat gebeurt. Na jaren in het vak te hebben gezeten nam Jennet eind 2007 de stap een nieuwe bloemenzaak te starten in de Langestraat. De Boeketterie was een feit. En al snel liepen de zaken zo goed dat versterking van zus Marita, die vanaf 2009 mede-eigenaresse is, zeer welkom was.

Ook in dit jaar deed zich de mogelijkheid voor het winkelpand aan te kopen waarmee de wens om de winkel naar eigen inzicht in te richten kon worden gerealiseerd. 
Zo werd de bloembinderij opgeknapt en de winkelruimte met ca. 1/3-deel vergroot.
Door de vele vragen naar het geven van bloemenworkshops is ook besloten de bovenverdieping middels een interne verbouwing, om te toveren tot workshop-ruimte.
Daarnaast werd een klein gedeelte van de winkel ingevuld met de bekende bakproducten van ‘De Bakzolder’ uit Elburg. Dit was een gat in de markt omdat deze producten nog niet in Genemuiden en omstreken te koop waren. 

Daarnaast biedt de combinatie bloemen en bakproducten vele mogelijkheden tot het maken van bijzondere kado-pakketten.

Naast bloemschikken wordt de bovenverdieping ook benut voor workshops taartdecoreren. De ruimte is dus geregeld bezet door groepen die een workshop wil houden zoals vriendinnen, een zussenavond, een vrijgezellenfeest of een kinderfeestje.

Voor meer info verwijzen we u naar onze website  www.boeketteriegenemuiden.nl.


 

 

ow91rnf7ozp6n8fe