EGSV Succesvol in Hardenberg

Klik op de foto voor de vergroting

Zaterdag 16 februari stond alweer de vierde en laatste plaatsingswedstrijd voor de E- en D-lijn op het programma. Vijf teams van EGSV konden zich in Hardenberg plaatsen voor de regiofinale. Bij de voor hun eerste plaatsingswedstrijd hebben deze meiden al goede resultaten neergezet, maar om zich te plaatsen moeten ze twee keer een goede oefening neerzetten.
In de ochtendwedstrijd was het de beurt aan de duo’s die uitkomen in de D-lijn. Voor EGSV deden Germaine van Dalfsen en Inge Breman mee. Tijdens hun eerste plaatsingswedstrijd werden zij al derde en ook deze keer mochten zij een bronzen medaille omhangen. Met een score van 25.25, in een sterk deelnemersveld is dit een goede prestatie.

Ook in de ochtendwedstrijd mochten de trio’s die uitkomen in de E-lijn de oefening laten zien aan een 7 koppige jury. Marlot Doornwaard, Rosalie Vinke en Jenice van Dijk grepen de vorige keer net naast de medailles en moesten toen genoegen nemen met een vierde plaats. Zij waren er dus extra op gebrand om een medaille te halen en dat is ze gelukt. Met een score van 25.76 werden zij tweede.
In dezelfde categorie komen voor EGSV uit: Zenna Eenkhoorn, Chiara Eenkhoorn en Maaike Roetman. De vorige keer behaalden zij al een mooie eerste plaats met een hoge score van 26.73. Ook nu lieten de meiden een strakke oefening zien en werden ze wederom met een score de 26.73 eerste. Aan het eind van de dag bleek dat deze score zelfs de hoogste dagscore is.

’s Middags was het de beurt aan o.a. de E senioren duo’s. Voor EGSV in deze categorie: Ronja Kubbenga en Melissa Westra. Met een hele mooie score van 25.98 werden deze meiden knap eerste. De vorige keer werden zij vierde en dus waren de meiden heel blij met dit mooie resultaat.

Ook voor EGSV in de middagwedstrijd: Noëlle ten Hoeve, Annemijn Beens en Berneth van Dalfsen. De vorige keer werden zij zevende en waren hier niet geheel tevreden over. De meiden waren er daarom op gebrand om dit resultaat te verbeteren en dit lukte dan ook met glans! Ze werden met een score van 25.53 eerste!

Alle teams van EGSV hebben zich met dit resultaat weten te plaatsen voor de regiofinale op 9 maart te Heino. Dit resultaat samenvoegen met dat van vorige week betekent dat, dat EGSV met 10 teams zal verschijnen op deze regiofinale.

Klik hier voor enkele foto’s  

 


 

 

j4p0jvqndd2nrfk0