Evenementen 2013 in Genemuiden

Evenementen 2013 in Genemuiden.

Het VVVagentschap gaat komende week bezig met het opstellen van de evenementenlijst 2013. Wekelijks wordt dit doorgegeven aan de Zwartewater fm. En maakt de plaatselijke VVV melding van het evenement via Twitter. Bij grote evenementen wordt gekeken of deze ook al op de website staan van de VVV IJsseldelta. Belangrijk!

Bij deze dus een oproep aan burgers en verenigingen om evenementen voor 2013 door te geven aan het plaatselijk VVVagentschap via de mail hoekman-fuite@planet.nl of tel. 06 22037035, of even brengen bij de VVV Nijstad 32. Zo mogelijk graag voor 31 december 2012. U kunt het evenement ook zelf plaatsen op de website van de vvvijsseldelta.nl.

U volgt dan, www.vvvgenemuiden.nl. U komt dan op de website van de IJsseldelta. In de linkerkolom klikt u op "Genemuiden". Daarna rechter kolom "zie ook evenementen in de IJsseldelta", verder in de rechter kolom "zie ook evenement aanmelden".
Wij willen u hier ook bij helpen. Het is belangrijk dat Genemuiden en Zwartewaterland gepromoot worden in de regio en verder weg.


eewmi8fioa9nxg08