Geslaagd bedrijfsbadminton toernooi

Klik op de foto voor een vergroting

Geslaagd bedrijfsbadminton toernooi

Donderdag avond was de Overtoom weer het decor van een groot badminton toernooi.

Met een deelname van 12 teams was de opkomst iets lager dan voorgaande jaren, maar dit werd weer opgevangen door de wedstrijden met enkele minuten te verlengen zodat een ieder alsnog zijn of haar speeltijd kon maken.

Bij de recreatieve spelers ging de eerste prijs naar het team van Bouwbedrijf van de Steeg, dit team heeft al hun wedstrijden gewonnen, de overige 5 teams hebben allen punten van elkaar gepakt zodat hier maar 4 punten verschil zat tussen plaats 2 en plaats 6. nummer 2 werd het team van Loodsluis voor het tweede team team van Job Trans wat derde werd.

Bij de geoefende spelers was de spanning voor de eerste plaatsen groot, hier werd het team van Kapsalon Elo uit Vollenhove eerste met een minimale voorsprong op het eerste team van Installatiebedrijf Breman en Autopalace. Breman werd 2e omdat het in de onderlinge wedstrijden 2 punten meer heeft gehaald.

Na de prijsuitreiking werd er nog een grote verloting gehouden.

Al met al kan de badminton vereniging terug kijken op een zeer geslaagd toernooi waar menig zweet druppel is gevallen en geen blessures of andere ongemakken zijn voorgevallen (spierpijn niet meegerekend) verder wil de organisatie iedereen bedanken voor alle beschikbar gestelde diensten of producten welke dit toernooi mogelijk hebben gemaakt.

Klik hier voor de foto’s van Barteld van Mourikw6mf53r5um2c4red