Heutink en Heij wint Zwartewaterlandtoernooi 2012

Klik op de foto voor een vergroting

De baltovenaars van Heutink & Heij hebben zaterdag 29 december 2012 het Zwartewaterlandtoernooi gewonnen. Zij wonnen de finalewedstrijd tegen Boudesteyn & Partners. Van de 32 deelnemende herenteams waren er een achttal teams doorgedrongen voor een plaats in de finaleronde. Heutink & Heij kwam gisteren als sterkste uit de strijd, het team won de finale nipt met 2-1.

Uitblinker van het toernooi werd Anco Jansen (Boudesteyn & Partners) en topscoorder van het toernooi werd de Urker Andries Pasterkamp van het team Bonthuis & Timmerman. De titel ‘Keeper van het toernooi’ was weggelegd voor Marco Beens, maar de keeperstrainer van SC Genemuiden heeft de prijs persoonlijk overgedragen aan Herman Riezebos: een mooi gebaar richting de jeugdige keepers. De Fair Play Cup werd overhandigd aan Bemat – KLB Waterbouwwerken.

Niet alleen de sportieve activiteiten maken het Zwartewaterlandtoernooi een begrip. Het Zwartewaterlandtoernooi onderscheidt zich ook door jaarlijkse donaties, aan één of meerdere goede doelen. Gister zijn de cheques overhandigt aan de goede doelen van dit jaar: Stichting Paardrijden Gehandicapten IJsselmuiden, zorgboerderij de Rietstulp en zorgboerderij de Pieperhoeve. Namens de organisatie werd door burgermeester Bilder een nieuw recordbedrag van bijna € 5.000,- overhandigd aan de goede doelen.

De organisatie kijkt met een tevreden gevoel terug op de elfde editie van het Zwartewaterlandtoernooi en wenst een ieder een sportief en gezond 2013.


95v2q01981i6hgw9