Indoor Genemuiden maakt goede start

Klik op de  foto voor een vergroting

Indoor Genemuiden maakt goede start
Veel Zwartewaterruiters bij de prijzen

Vrijdag 1 maart jl. maakte het grote springconcours ‘Indoor Genemuiden’ van de Zwartewaterruiters een goede start met veel deelnemers. De Zwartewaterruiters zelf deden het ook goed: Alène Roeland pakte goud, zilver was er voor  Jennifer Visscher en Mike van Lente. Ook Jan Beens en Dana van Oosterhout wonnen prijzen. Janine Flier-Breman pakte de 1e en de 4e prijs op een dresuuurconcours.

Met  ruim 400 starts op vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart jl. hadden de Zwartewaterruiters niets te klagen bij de opening van het springconcours ‘Indoor Genemuiden’ dat nog loopt tot en met zaterdag 9 maart a.s.

Alène Roeland was met een goed en snel springende Anouk niet te verslaan in de klasse M en pakte de 1e prijs. Ook Jennifer Visscher sprong met haar Viva Viënto goed rond en pakte de 2e prijs in de klasse L. Mike van Lente was met Alfalfa goed op dreef in de klasse B; 2e prijs. Jan Beens won met Aloha de 4e prijs in de klasse L. Eveneens in de klasse L pakte Dana van Oosterhout met Veni Vidi Vici de 10e prijs in een groot deelnemersveld.

Maar ook op dressuurgebied waren er successen: Te Kampen won Janine Flier-Breman met Borsato de 1e prijs in de klasse M1 met 187 punten. In Emmeloord pakte deze succesvolle combinatie met 194 punten de 4e prijs.


ivg14ap3789v68dh