Jonge ondernemer biedt unieke weboplossingen

Jonge ondernemer biedt unieke weboplossingen

Ondernemen is hem met de paplepel ingegoten. Niet zo vreemd dus dat Klaas nu de stap als ondernemer heeft genomen.

In Juli 2012 richtte hij OKE Website op. OKE Website staat voor Ondernemer Klaas Eenkhoorn. Met het oprichten van zijn eigen onderneming is hij een weg ingeslagen om bedrijven een totaaloplossing aan te bieden als het gaat om webdesign. Klaas is een jonge ondernemer die slimme en efficiënte handelingen hanteert. Met het slim en efficiënte handelen weet hij bedrijven op professionele wijzen van dienst te zijn.
OKE Website is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webwinkels. Klaas heeft de creativiteit en de innovatie in huis om u perfect van dienst te zijn met het realiseren van een website of webwinkel.

Naast het ontwikkelen van weboplossingen biedt Klaas ook nog vele andere diensten aan zoals: Grafisch ontwerp, huisstijl ontwerp, fotografie, reclame- en presentatiesystemen, drukwerk en nog veel meer. Door een goede samenwerking met reclame- en productiebedrijven biedt hij u een totaalproduct. De producten en diensten die hij levert zijn van hoge kwaliteit tegen een zeer interessante prijstelling.
Nieuw in het aanbod van diensten is een intelligente manier van zoekmachine optimalisatie. Klaas weet met een slim en voordelig concept websites te optimaliseren voor een hoge positie in de zoekmachines. Het nieuwe concept is uniek en zeer effectief. Zoekmachine optimalisatie is erg belangrijk, omdat alleen een goede website niet genoeg is. U wenst natuurlijk dat uw website goed gevonden wordt.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met hem op, hij verteld u er graag meer over.

Contact informatie:
www.okewebsite.nl

Lus 57
8281 NV Genemuiden
06-11750708.


z8hsy5cmwxc4ejm0