Kleuren en puzzelen met de MVG

Kleuren en puzzelen met de MVG

De Middenstand Vereniging Genemuiden (MVG) organiseert een kleurrijke wedstrijd voor de jeugd van Genemuiden. Wie de mooiste kleurplaat inlevert, maakt kans op schitterende prijzen van onder meer Top 1 Toys, Blokker en Bitter Zoet. Tegelijkertijd is er ook een etalagepuzzelwedstrijd.

Tussen 15 en 30 maart kunnen tekentalenten de kleurplaten ophalen bij de winkeliers van de MVG. Ze kunnen tot 3 april worden ingeleverd bij Blokker of Top 1 Toys. Heel Genemuiden kan vervolgens de resultaten bekijken. De ingeleverde kleurplaten hangen namelijk vanaf 3 april in de leegstaande winkel aan de Langestraat 58 (voormalig pand Flier Sport en Fashion). Daarna gaat de jury zich buigen over de inzendingen, waarna de prijsuitreiking op 10 april om 15.00 uur bij de Blokker is.

Op de achterzijde van de kleurplaat vinden puzzelliefhebbers alle informatie over de etalagepuzzelwedstrijd. Vanaf vrijdag liggen in veel winkels in Genemuiden paaseieren met daarop een letter. Die vormen gezamenlijk een spreuk. Wie de spreuk vindt, dingt mee naar prachtige prijzen die ook op 10 april worden uitgereikt.
 MVG is sinds kort ook actief op twitter. Volg alle ontwikkelingen via @genemuidenMVG. Ook is binnenkort de nieuwe website www.winkeleningenemuiden.nl in de lucht!


f94t81q8w5me15xp