KNVB-scheidsrechter Jochem Kamphuis naar Sportverkiezingen

Klik op de foto voor een vergroting
Foto: Martijn Kleingeerts Fotografie

Scheidsrechter luistert evenement Zwartsluis op
KNVB-scheidsrechter Jochem Kamphuis naar Sportverkiezingen 2012
 
De heer Jochem Kamphuis (11 april 1986) komt op uitnodiging van De Zwartewaterkrant, vrijdagavond 8 februari, naar de Zwartewaterlandse Sportverkiezingen in Partycentrum en Hotel Zwartewater te Zwartsluis. De Nederlandse voetbalscheidsrechter is werkzaam voor de KNVB in het betaalde voetbal. Kamphuis fluit zijn wedstrijden in de Jupiler League en in de Eredivisie. Tegenwoordig is hij woonachtig in Groningen. Kamphuis zal van deze gelegenheid gebruik maken om zijn toekomstplannen als scheidsrechter toe te lichten en zijn vakmanschap als scheidsrechter bij de KNVB in het bijzonder.

Zwartewater FM, de lokale omroep van Zwartewaterland doet vrijdagavond ruim verslag van de Zwartewaterlandse Sportverkiezingen 2012, vanuit Zwartsluis. De uitzending begint om 19.30 uur.
De uitzending is te beluisteren via 107.3 FM, op de kabel via 104.1 en live te volgen via De Zwartewaterkrant.

Meer informatie: www.sportverkiezingen.com

De Zwartewaterlandse Sportverkiezingen, editie 2012 worden mogelijk gemaakt door: Rabobank Genemuiden, Interfloor Zwartsluis, Tamek Groep, Van Dijk Banket B.V., Z-RTV Nieuwsmedia en gemeente Zwartewaterland. Ook het publiek bij de Sportverkiezingen Zwartewaterland maakt kans op een hoofdprijs – beschikbaar gesteld door C1000 Bart Knap Genemuiden – namelijk 1 minuut gratis winkelen.


 

ihx7yltba5zt17e5