Koper en zang tijdens 2e editie kerstbijeenkomst op Het Taghof

Klik op de foto voor een vergroting

Koper en zang tijdens tweede editie kerstbijeenkomst op Het Taghof
 
Op 23 december 2011 was het voor het eerst in de geschiedenis van Genemuiden dat mannenensemble " Sjofar " samen met het koperensemble " Hidi brass " een bijzonder evenement lieten plaatsvinden. Ook dit jaar zal er op 22 december ter gelegenheid van het Kerstfeest een mogelijkheid zijn een muzikale  avond mee te maken bij kinderboerderij Het Taghof van 22.00 tot 23.00 uur.

Deze avond wordt bijzonder omdat er wordt gezongen door mannenensemble " Sjofar ". Een vierstemmig koor bestaande uit 16 mannen dat het evangelie verkondigt met muziek door te zingen in bijvoorbeeld gevangenissen, zorginstellingen en winkelcentra. De dirigent is Albert Bekendam en dochter Annelien Landsman zorgt voor de begeleiding op de piano.

Het koor is blij dat zij evenals vorig jaar het koperensemble Hidi brass bereid heeft gevonden te ondersteunen tijdens de samenzang van verschillende kerstliederen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om op deze wijze het begin van het Kerstfeest te vieren. Er wordt een collecte gehouden voor de onkosten.

 


bsh1rd129hh4ik2w