Nieuw in Genemuiden: Trend Event

Klik op de foto voor een vergroting

Nieuw in Genemuiden: Trend Event

Twaalf MVG-winkeliers presenteren tijdens het Trend Event op 20 maart de trends voor het voorjaar en de zomer. Muziek van Smiling Sarah, hapjes en drankjes, een leuke attentie en veel gezelligheid maken het evenement in De Kaaihof af. Bezoekers weten na afloop alles over de trends op het gebied van mode, lifestyle, wonen en fietsen.

De eerste show is om 20.00 uur, maar om 19.30 uur gaat de zaal van De Kaaihof al open. Om 21.30 uur begint de tweede verrassende show. "Een modeshow-plus", noemt de organisatie van Middenstands Vereniging Genemuiden het evenement. Naast mode tonen modellen immers allerlei soorten producten op de catwalk, waaronder zelfs fietsen. De organisatie verwacht veel belangstelling vanuit Genemuiden en de regio. Zo zijn er flyers in heel Zwartewaterland bezorgd. "We zien dit evenement ook als een goed instrument om het mooie en complete winkelaanbod van Genemuiden nog eens onder de aandacht te brengen", aldus de MVG.

Kaarten voor het evenement kosten 12,50 euro, maar dat geld is eenvoudig terug te verdienen. Alle producten die de winkeliers laten zien, zijn de volgende dagen te koop in de winkels. Aan het entreekaartje zitten een aantal kortingsbonnen, zodat bezoekers de 12,50 euro entree weer terug kunnen krijgen. Bovendien zitten bij de prijs een hapje, drankje en een leuke voorjaarsattentie inbegrepen.

Deelnemende bedrijven aan de shows zijn: Altena Tweewielers, Bosch Bloemen, DA Feenstra, Fenny Jo, Flier Sport en Fashion, De Groene Lantaarn, Hubo, JR Schoenmode, Kaaihof, Kitsch en Koters, Pand 21, Sannegien en De Sokkensolder.

Kaarten zijn te koop bij Bosch Bloemen, DA Feenstra en Sannegien.


949wrvenj1xzllvy