Olde Staduus in actie met het Oranje Fonds

’t Olde Staduus in actie met het Oranje Fonds

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2013, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.
Vorige jaar waren 300.000 Nederlanders actief bij bijna 7.000 klussen, een recordaantal. Ook in Zwartewaterland doen steeds meer organisaties mee met NL DOET.

Ook in het ’t Olde Staduus wordt op zaterdag 16 maart stevig geklusd door de mensen van het Interkerkelijk Jeugdhonk.
Kroonappels: Naast NL Doet reikt het Oranjefonds dit jaar vanwege de troonswisseling ook speciale Kroonappels uit. De drie beste sociale initiatieven van Nederland maken kans op de bijbehorende vijftigduizend euro.
’t Olde Staduus is ook aangemeld voor een Kroonappel in de categorie "Buurt". U kunt dit zien op de website www.kroonappels.nl. Willen wij een ronde verder komen om kans te maken om de  € 50.000,00 te winnen. dan zijn we uw stem hard nodig. Het is van belang dat we veel, heel veel stemmen krijgen. U kunt ons helpen door in het weekend van vrijdag 15 maart (09.00 uur) tot zondagavond 17 maart (20.00 uur) op ons te stemmen. Er mag per huisadres slechts één keer gestemd worden. Stem dus thuis, maar laat ook één persoon stemmen op het werk of school. Helpt u mee om de € 50.000,00 binnen te halen, we kunnen het goed gebruiken of voor de trouwzaal of voor de keukeninstallaties of voor de zolderverdieping. Vraag ook al uw vrienden, buren en familieleden om op ’t Olde Staduus te stemmen!!

Prins Bernhardfonds: Het is verheugend dat er deze week antwoord kwam op onze subsidieaanvraag. Toegezegd een bedrag van € 5.000,00 voor de aanschaf van beamer(s) en/of geluidsinstallatie.

De kop is er af en hopenlijk volgen er velen met sponsoring met een bedrag of in natura.

68xv8uzf9p0to5nb