Ondernemers zetten Tel Aviv in het zonnetje

Ondernemers zetten ‘Tel Aviv’ in het zonnetje
 
Afgelopen donderdag waren ondernemers uit Genemuiden te gast in de kantine en showroom van Riezebos Bouwbedrijf te Genemuiden. Zij ontvingen via de gemeente informatie over de voordelen van het maken van een energiescan, waarbij veel besparing gerealiseerd kan worden. Bert-Jan van der Steeg van Buro 39 en Jan van Ittersum van DuurzaamThuis Zwartewaterland voeren deze scans uit. Het blijkt dat zelfs bij jongere bedrijfsgebouwaanmerkelijk op energie bespaard kan worden. Bovendien investeert de provincie gratis mee!

Ook werd een korte presentatie gegeven over Riezebos Bouwbedrijf die veel bij particulieren en bedrijven werkt onder het motto ‘U merkt niet dat wij er zijn’. Met behulp van de prachtig ingerichte showroom wordt klanten duidelijk gemaakt wat de verschillende mogelijkheden zijn bij bouwen en verbouwen.
Als laatste verzorgden Allard en Judith Teekens een presentatie over zorgboerderij Tel Aviv van Tiem van Dijk. Zij zijn begonnen met het verlenen van zorg aan mensen die het minder gemakkelijk hebben. Gelijktijdig ging de actie in de lucht ‘Ondernemers zetten Tel Aviv in het zonnetje’. Het is de bedoeling dat ondernemers uit Genemuiden en Zwartsluis een of meer zonnepanelen sponsoren, waardoor ook de schuur bij de zorgboerderij afgemaakt kan worden. Daardoor kunnen meer clienten geholpen worden. De eerste aanmeldingen voor sponsoring zijn reeds binnen.


u1h6fuub89ys2d34