Optreden 1-jarig bestaan MixMove geslaagd

Klik op de foto voor een vergroting

Het optreden, vanwege het 1 jarig bestaan van MixMove, was een feest.

De zaal was mooi aangekleed, veel publiek aanwezig en de dansers maakten er, op het podium, een mooie show van. De middag werd geopend met een surprise act. Onherkenbaar liet Denise Albers het publiek genieten van o.a. mime en tutting (onderdeel uit de hip hop). Daarna kondigde Almira de dansmix2 aan, een grote groep meiden die zich voortbewogen op het podium. De Urban Dance Jongens hadden hier de primeur en lieten in een mix al verschillende stijlen dans zien, wat het publiek kon waarderen. De ballerina’s waanden zich op een gemaskerd bal, en o.a. op muziek van Tchaikovsky vulden zij het programma met maar liefst 7 minuten achter elkaar. De groep dansmix3, wat bestaat uit middelbare scholieren, hopen met hun optreden dat ze meer meiden en jongens hebben kunnen overtuigen om ook op dansen te gaan, zij hebben nog ruimte in de groep. Als laatste waren de meiden vanaf groep 1 t/m 4, dansmix1, aan de beurt met de vrolijke muziek van ‘Hallo Wereld’ begonnen zij, wat werd vervolgd met Candy en Coole Kikker. Zo werd het publiek vertederd door hun overtuigende manier van dansen. De afsluiter Gangnam Style, de hit van deze zomer, werd door de jongens en dansmix2 getoond.

Na een uur was het dan alweer het einde en samen met het publiek, wat enthousiast mee bewoog, dansten alle kinderen op het podium een swingend einde.

MixMove biedt ook lessen voor volwassenen, kijk op de site voor meer info. www.mixmove.nl of mail naar info@mixmove.nl Almira van Tiel – Henniphof.


 

uwj49xgyx9w75js1