Prijsuitreiking MVG mooie happening

Prijsuitreiking MVG mooie happening

De prijzen van de MVG-Decemberactie zijn donderdagavond uitgereikt in het leegstaande winkelpand Langestraat 13a. Maar liefst 55 mensen kwamen daar hun prijzen ophalen. Dat zorgde voor een buitengewoon gezellige happening.

Duizenden mensen deden mee aan de traditionele decemberactie die de Middenstandsvereniging Genemuiden al sinds mensenheugenis houdt. Dat Genemuiden een aantrekkelijk winkelstadje is, bleek uit de ingediende bonnen. Onder meer mensen uit Zwolle, Kampen en Hattem vulden daarop namelijk hun naam in. 55 kopers vielen uiteindelijk in de prijzen.

De vier hoofdprijzen werden uiteraard als laatste bekendgemaakt, zodat de spanning in de Langestraat 13a behoorlijk opliep. Uiteindelijk gingen die naar de familie Van Olst uit de Stoevenbergstraat (een loungeset), J. van Riesen uit Kamperzeedijk (reischeque 1000 euro), Nathalie Hilberts (1 minuut gratis winkelen bij de Boni) en de familie Boer uit de Fazant (1 minuut winkelen bij de C1000).

Deze hoofdprijzen zijn beschikbaar gesteld door de MVG. Aangesloten winkeliers stelden de 51 andere prijzen beschikbaar, zodat de prijzenpot heel goed gevuld was. De prijswinnaars werden tijdens de bijeenkomst verrast met lekkere hapjes en drankjes. De MVG organiseerde de prijsuitreiking in samenwerking met de slagers Van der Weg en Van Ingen, Bakkerij Groot Koerkamp en slijterij Stroomberg. De middenstanders van Genemuiden kijken terug op een mooie decembermaand en een geslaagde prijzenactie. De sfeervolle prijsuitreiking was daarvan een leuke afsluiter.

Klik hier voor de foto’s van Benny Breman


 

mkxh49e9zgk35nzg