Promotie voor regio IJsseldelta op de fiets- en wandelbeurs

Klik op de foto voor een vergroting

Promotie voor regio IJsseldelta op de fiets- en wandelbeurs

Op 9 en 10 februari a.s. vindt de Fiets en Wandelbeurs plaats in RAI Amsterdam. De toeristische regio’s IJsseldelta, Vechtdal, Waterreijk Weerribben Wieden, Twente en Salland zijn daar vertegenwoordigd om fiets- en wandelliefhebbers de mooiste routes van Overijssel te tonen.

Toeristisch IJsseldelta
Verschillende ondernemers uit de IJsseldelta vertegenwoordigen samen met IJsseldelta Marketing  hun streek op de fiets- en wandelbeurs. De bezoeker wordt vakkundig geïnformeerd over  de bijzondere plaatsen Kampen, Zwolle, Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis. De IJsseldelta onderscheidt zich qua toeristisch aanbod door haar drie Hanzesteden (Zwolle, Kampen en Hasselt)  boordevol cultuurhistorie, de prachtigste waterrecreatie mogelijkheden op de IJssel, het Zwarte Water en het Zwarte Meer en de authentieke natuur van het Nationaal Landschap IJsseldelta. Een uniek gebied uitermate geschikt om per fiets of wandelend te ontdekken.

Win een weekend weg!
Tijdens een bezoek aan de stand van IJsseldelta maken de bezoekers kans op een heerlijk weekendje weg in Hanzestad Kampen. De winnaar ontvangt  twee overnachtingen bij Hotel van Dijk in Kampen inclusief ontbijt. In deze gezellige Hanzestad is altijd wat te doen en met de fiets kunt u gemakkelijk de IJsseldelta intrekken.

Proef de pure provincie
Onder het motto Proef de Pure Provincie nemen de toeristische regio’s in Overijssel gezamenlijk deel aan de 20e editie van de Fiets en Wandelbeurs. Iedere regio toont het bijzondere aanbod aan fiets- en wandelarrangementen, -evenementen, -routes en -routenetwerken. Voor iedere beursbezoeker is een gratis smaakfietsroute verkrijgbaar. Deze route voert je langs de prachtigste plekken in Overijssel en laat je genieten van de streek, de streekproducten en streekgerechten.

Fiets en Wandelbeurs Amsterdam
Tijdens de Fiets en Wandelbeurs worden 22.000 Bezoekers verwacht. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.fietsenwandelbeurs.nl of www.vvvijsseldelta.nl


7yep9nr709x0v4b3