Spectaculaire finale Felix Accountants Dressuur Cup

Klik op de foto voor een vergroting

Spectaculaire finale passend slotstuk van de Felix Accountants Dressuur Cup

Afgelopen zaterdagavond vond de finale van de Felix Accountants Dressuur Cup plaats in de manege van Genemuiden. Grote winnaar van de avond was Rianne Kooistra met haar pony Mr Bojengel.  De winnaar werd op spectaculaire wijze gehuldigd en ontving uit handen van Jos Felix de cup.

Een terechte winnaar vond de jury: ‘De amazone zit prachtig op haar pony en reed een mooie proef.’ In de verschillende rubrieken waren ook mooie prijzen te verdienen voor de deelnemers. Hoofdprijs was een les van Lotje Schoots, internationaal actief op het hoogste dressuurniveau. Iris Handsman, Rianne Kooistra, Aniek Holtland, Jennie van Veen, Judith Werkman, Marit Golsteijn en Lisa der Hulst zijn de gelukkigen, die zich mogen verheugen op een les van de dressuuramazone.

Maar ook de andere ruiters konden de jury bekoren: ‘De ruiters reden kwalitatief goed. Ook de pony’s zagen er goed verzorgd uit.’ Al met al kijkt de organisatie terug op een geslaagde dressuur cup. De wedstrijden werden goed bezocht en ook de ruiters hebben genoten van de uitdaging om de strijd aan te gaan op landelijk niveau.


l314b9zlwf90wrjx