Tennis Club t Eerste Wittien organiseert tennismarathon

Genemuiden – Tennis Club ’t Eerste Wittien in Genemuiden organiseert op zaterdag 16 maart 2013  een tennismarathon voor het goede doel Stichting STOPhersentumoren.nl. Deze Stichting heeft tot doel het ondersteunen van onderzoek naar hersentumoren en dan met name naar stabilisatie, verbetering en genezing daarvan.

Het organisatiecomité is blij te kunnen meedelen dat zich al veel mensen hebben aangemeld en dat iedereen druk is met het vinden van sponsors. Degene die het meeste geld ophaalt, wint een weekend cabrio rijden, aangeboden door Ford Broekhuis Emmeloord! Uw bijdrage is nog steeds welkom via de bank op rekeningnummer 1364.68.942 t.n.v. Stichting STOPherenstumoren.nl o.v.v. T.C. ’t Eerste Wittien. Ook tijdens de marathon is er iemand aanwezig om nog sponsorgeld in ontvangst te nemen.

Het toernooi begint om 16.00 uur en duurt ongeveer tot 22.00 uur. Gezien het aantal aanmeldingen ziet het er naar uit dat er continue vier dubbelpartijen worden gespeeld. Iedereen is van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens de marathon worden er loten verkocht, uiteraard ook voor het goede doel. Koop (een) lot(en) en maak kans op fantastische door verschillende bedrijven uit Genemuiden en daarbuiten en door de Middenstandsvereniging Genemuiden ter beschikking gestelde prijzen! De hoofdprijs, een luchtballonvaart voor tien personen die start op het Havenplein te Genemuiden, wordt beschikbaar gesteld door Salland Olie Kampen. Een unieke kans om zo’n prachtige prijs te winnen! Na afloop van het tennissen vindt de verloting plaats en is er gezelligheid in de kantine met een muzikale bijdrage van Herbert Altena, lid van ’t Eerste Wittien.

Het organisatiecomité hoopt op een sportieve en gezellige dag en ziet er naar uit om u op of rond de tennisbaan te mogen ontmoeten!

5a41cp9jm6yskv80