Tijdelijke stop WEBCAM Havenplein.net

Klik op de foto voor de vergroting

De komende week wordt de knoop doorgehakt m.b.t. de aanschaf van een nieuwe WEBCAM voor het Havenplein.
Deze WEBCAM zal geheel (echt) streamend zijn, d.w.z. echte bewegende beelden en niet meer in stootjes van 2 of 4 seconden.

Planning:
De bedoeling is dat voor 30 april de nieuwe webcam hangt en draait, maar dat hangt nog af van diverse zaken. De nieuwe locatie wordt bij Juwelier en Optiek Brouwer op het nieuwe pand. Vanaf deze locatie is de gehele Havenplein, Westerkade, Oosterkade, Kruisstraat en Havenplein richting Simondsstraat te zien. De medewerking van fam. Dochterom is dan ook grandioos.

Huidige webcam:
De huidige webcam wordt a.s. maandag stopgezet en gedemonteerd. Hierbij is het zeker op zijn plaats om Jan en Piet Bonthuis te bedanken voor de afgelopen jaren van ondersteuning. Vanaf 2005 heeft de webcam daar gehangen.

Mooie plaatjes:
De afgelopen tijd hebben we kunnen genieten van de mooie plaatjes vanaf het Havenplein, te denken valt aan Koninginnedag, Oudejaarsdag met carbidschieten, maar ook de normale plaatjes van Viskar en de wekelijkse markt. Helaas gaan we dat de komende weken missen, maar gelukkig wordt het daarna beter. Zeker met de kwaliteit.

Sponsoring:
De huidige webcam is destijds aangeschaft door BREMAN.NET met ondersteuning van een aantal sponsoren, hoofdsponsor was Bonthuis. Ook voor de nieuwe webcam zijn mogelijkheden voor sponsoring, uw logo komt dan op de website www.havenplein.net. We hebben nog ruimte over, maar is beperkt.

Wat gebeurt er met de huidige webcam:
De huidige webcam wordt gereinigd en nagezien en daarna wordt deze naar een nieuwe locatie verhuisd. Deze locatie is in voorbereiding en zal op korte termijn bekend gemaakt worden.

 


9cg2p8uthj31g86x