Tweede Sampark Rally

Tweede Sampark Rally
Veel bekijks voor de oldtimerliefhebber

Stichting Sampark organiseert op 4 april 2013 de tweede editie van de Sampark Rally voor bedrijven binnen de regio Zwartewaterland en voor alle rallyliefhebbers. De stoet met oldtimers zal in de ochtend in Genemuiden starten. Met de opbrengst ondersteunt de stichting kansarme kinderen in India.

Wie zich inschrijft voor deze rally, is verzekerd van een compleet verzorgde dag vol sportieve ontspanning en veel netwerkmogelijkheden. Er is een klassieke en een tourklasse zodat zowel oldtimers als bijzondere moderne auto’s mee kunnen rijden. De route die de auto’s rijden, zal door de prachtige natuur in Midden-Nederland gaan. De rallyrijders sluiten de dag af met een diner op landgoed Havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem. Geïnteresseerden die deel willen nemen aan de rally, kunnen zich tot half maart opgeven. Er is ruimte voor 60 equipes. Meer informatie over dit evenement is te lezen op www.samparkrally.nl.

De rally is bedoeld voor bedrijven en oldtimerliefhebbers met een hart voor het goede doel. De Sampark Rally van 2012 was een groot succes. De equipes en sponsoren brachten samen 7000 euro bij elkaar voor Stichting Sampark, die zich inzet voor de toekomst van kinderen in de sloppenwijken in Delhi en vier plattelandsscholen in Budaun District ondersteunt, in India. Stichting Sampark start in 2013 met ingrijpende verbouwingen op twee van deze scholen op het platteland in India. Voor de recentelijk gemaakte nieuwe plannen is veel extra geld nodig. De opbrengst van de Sampark Rally komt dan ook ten goede aan dit project.


6bvfqz37kb7vxk00