Update:Team Breman.net overhandigt cheque 2350 euro aan SAM

Klik op de foto voor de vergroting

Eerder bericht:

Vrienden team BREMAN.NET  voetballen voor Sam

Wieger Vinke uit Genemuiden heeft na een ski-ongeval 3 maanden moeten revalideren in een revalidatiecentrum. Daar heeft hij een hele bijzondere band met een jongen van 11 jaar opgebouwd. Deze jonge heet Sam uit Beetsterzwaag en is meervoudig gehandicapt en zal voor de rest van zijn leven veel zorg nodig hebben.

Nu is er onlangs een stichting “vriendenvansam” opgericht. Met deze stichting willen vrienden de ouders van Sam ondersteunen in hun zorgtaken en financiële en materiele ondersteuning bieden. Sam is bovenal een heel aardig en vrolijke jongeman die je bij één keer zien gelijk in je hart sluit. Wieger heeft na het ongeval hard gewerkt om weer de oude te worden en heeft in Beetsterzwaag veel gezien. Hij is zich er terdege van bewust dat bijvoorbeeld ‘gewoon’ een potje voetballen niet een vanzelfsprekendheid is. Mede daarom wil hij zich nu inzetten en geld inzamelen voor zijn dierbare vriend Sam! Samen met zijn hechte vriendengroep hebben ze zich opgegeven voor het ‘Zwartewaterland toernooi 2012’ een zaalvoetbaltoernooi onder de naam BREMAN.NET.

Door familie, vrienden, kennissen en bedrijven laten ze zich sponseren en hopen op die manier een mooi bedrag voor de stichting bijeen te brengen.

Als u zich aangesproken voelt door dit verhaal en ook graag wil bijdragen, zou dat bijzonder welkom zijn! U kunt via Breman.net uw bijdrage opgeven of gewoon tijdens het toernooi  Benny Breman een gift toestoppen. Uiteraard steunen de jongens ook de goede doelen van het toernooi maar dit eigen ‘projectje’ gaat de jongens, in het bijzonder Wieger, zo aan het hart dat we hopen op een mooie opbrengst!

Zaterdagmiddag:

Team Breman.net van Zwartewaterlandtoernooi, ook ‘Vrienden van Sam’, overhandigen cheque van 2350 euro aan ‘Stichtingvoorsam’.

 Bekijk hier de video van Hans Klomp: 


fi7e5ha4qj1ka43n