VConsyst bekroond met ISO 9001, ISO 14001 en VCA-certificaten

Klik op de foto voor een vergroting

Edward Rosendaal: “Goede manier om onze kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid te borgen”.

VConsyst bekroond met ISO 9001, ISO 14001 en VCA**-certificaten

VConsyst is vrijdag 8 maart beloond voor haar ambitie om zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren en om veilig en duurzaam te werken. Na een grondig onderzoek door certificerende instantie Bureau Veritas heeft VConsyst het ISO 9001, ISO 14001 en VCA**-certificaat behaald. Hiermee geeft VConsyst niet alleen haar interne processen kwalitatief en duurzaam vorm, het helpt haar ook om haar eigen milieudoelstellingen én die van haar klanten te halen.

Trots
“We zijn er trots op de certificaten te hebben ontvangen”, zegt algemeen directeur Edward Rosendaal van VConsyst. “Duurzaamheid is een van onze kernwaarden en staat hoog bij ons in het vaandel. Dat geldt ook voor het borgen van onze kwaliteit en de veiligheid van onze medewerkers. De certificaten vormen voor ons een belangrijk hulpmiddel om ons beleid op die punten verder te ontwikkelen en te verbeteren”.

Partner
Rosendaal: “Onze missie is complexe processen eenvoudig maken voor onze klanten. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, is het van levensbelang dat we onze eigen processen zo duurzaam mogelijk vormgeven en onszelf steeds verbeteren. Daar hebben we het afgelopen jaar flinke stappen in gezet en de certificaten borgen dit proces nog eens extra. Dat komt onze klanttevredenheid ten goede. De certificaten zien we als een kroon op al het werk dat er is gedaan door onze medewerkers. Het past bovendien binnen onze visie om partner van onze klant te willen zijn: op deze manier helpen we hen om hun eigen kwaliteits- en milieudoelstellingen te halen”.

ISO als hulpmiddel
ISO 9001-certificering is een hulpmiddel bij het ontwikkelen, invoeren en verbeteren van een effectief kwaliteitsmanagementsysteem. Toepassen van de ISO 14001 leidt tot een goede en aantoonbare milieuprestatie door beheersing van de effecten van activiteiten, producten en diensten op het milieu in overeenstemming met het milieubeleid en –doelstellingen. Een organisatie met een VCA certificaat geeft gestructureerd vorm aan haar beleid op het gebied van Arbozorg. De voordelen voor de klant liggen in veiliger producten, een betere kwaliteit en klachten die worden voorkomen.

VConsyst
VConsyst maakt deel uit van Venture Group in Genemuiden en heeft naast haar hoofdkantoor in Genemuiden en haar productievestiging in Gorredijk ook vestigingen in Spanje, Frankrijk en Duitsland. VConsyst levert met 80 medewerkers totaaloplossingen voor afvalinzameling, bezoekersregistratie, metaalwerken en softwareontwikkeling met als doel processen eenvoudig te maken.


n0vu3ps8zlf44brn