VConsyst introduceert nieuw product: Narrowcasting

VConsyst introduceert nieuw product: Narrowcasting

GENEMUIDEN – VConsyst introduceert in februari een nieuw product voor haar klanten op de Nederlandse markt. Door de introductie van Narrowcasting biedt VConsyst haar relaties een totaaloplossing voor het registreren en informeren van bezoekers van zwembaden, fitnesscentra, multifunctionele centra, recreatie, gemeenten en sportbedrijven.

Wat is Narrowcasting?
Narrowcasting is een communicatiemiddel, waarmee organisaties hun bezoekers beter van dienst kunnen zijn en hun omzet kunnen verhogen. Via schermen op één of meerdere plekken binnen een accommodatie kunnen organisaties specifieke en commerciële berichten voor hun bezoekers vermelden zoals de bewegwijzering of speciale acties. Zo kunnen zij extra aandacht geven aan hun bezoekers en producten.

Wat zijn de voordelen?
De inhoud van de berichtgeving is eenvoudig te beheren door een content management systeem. Het systeem is webbased en daardoor te gebruiken op iedere werkplek. Updates zijn automatisch en online door te voeren en persoonsgebonden informatie is te tonen met een persoonlijke boodschap voor de bezoekers. Ook biedt het systeem mogelijkheden tot adverteren om extra inkomsten te genereren.

Wie is VConsyst?
VConsyst maakt deel uit van Venture Group in Genemuiden en heeft naast haar hoofdkantoor in Genemuiden en haar productievestiging in Gorredijk ook vestigingen in Spanje, Frankrijk en Duitsland. VConsyst levert met 80 medewerkers totaaloplossingen voor afvalinzameling, bezoekersregistratie, metaalwerken en softwareontwikkeling met als doel processen eenvoudig te maken.


8oi87h40htnwn5g4