Vernieuwde website Cambridge Genemuiden

Klik op de foto voor een vergroting

Onze namen zijn John en Nancy IJben, en per 1 januari 2009 onafhankelijk Cambridge Consulenten in Kampen/Genemuiden en omgeving. 
Zelf heb ik in 2008 het Cambridge dieet gevolgd en ben 23 kilo afgevallen. Mijn man heeft het Cambridge dieet ook gevolgd en viel hiermee 21 kilo af.
Mede dankzij de juiste en goede begeleiding van onze eigen consulent. (Lees ons eigen verhaal onder het kopje mijn afslankverhaal).

 Cambridge-programma
 Zelf vind ik het Cambridge dieet fantastisch! En nu is het mijn beurt om dit op een goede en verantwoorde manier over te brengen aan andere mensen en ze hierbij te begeleiden. Ik weet zelf heel goed wat het dieet inhoud en wat het resultaat is en dat wil ik andere echt niet onthouden. Ik kijk weer in de spiegel, heb een lach om mijn gezicht, neem alle complimentjes aan en sta uren voor mijn kledingkast omdat ik allemaal leuke kleren heb gekocht en elke dag weer wat anders aan kan ipv mijn oude grote kloffie. 
Wat voor mij het belangrijkste was is dat je echt geen honger hebt en dat de meeste mensen uit je omgeving het na 2 weken al aan je zien en wat is er nou leuker om complimentjes te krijgen over je uiterlijk. Ik vond het ook prettig dat het een duidelijk dieet is, dit mag je hebben en niet meer en niet minder.

 Het Afslank programma bestaan uit 4 belangrijke fase:
 Voorbereiden
 Afslanken
 Afbouwen
 Gewicht in evenwicht

Op dit moment heb ik mijn streefgewicht gehaald en blijf op gewicht en eet weer normaal.

Tevens hebben wij per September 2012 een bewegingscentrum voor groot en klein geopend.

Kijk ook even op onze website www.bewegingscentrumkampen.nl
Voor groot en klein! Hier kunt u alles nalezen over ons aanbod, faciliteiten, tarieven en veel meer. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag een rondleiding of een afspraak voor een geheel vrijblijvende proefles? Neem dan gerust contact met ons op.

Bewegingscentrum Kampen staat bekend om het unieke aanbod in doelgroepen.
Wij zijn een Bewegingscentum gespecialiseerd in individuele begeleiding van hoogwaardige kwaliteit. Wij zien de bewegingslessen als dé manier om gericht te bewegen en het lichaam fit te houden. Waarom? Het is veilig, efficiënt en doelgericht. Samen sporten is leuker; de juiste begeleiding motiveert!
 
Wij bieden een veilige en ontspannen omgeving, waar iedereen van groot en klein zich thuisvoelt en heerlijk kan bewegen onder begeleiding van een personal coach. Zo zijn de lessen zodanig ingericht dat ze toegankelijk zijn voor iedereen. Verder bieden we verschillende programma’s voor kids, tieners, ouders, senioren en gecombineerd! Naast beweging zijn wij gespecialiseerd in het ‘Cambridge Weight Plan’ een succesvol en een vaak bewezen dieet. Daarnaast denken we altijd mee in nieuwe concepten.

Voor de website cambridge Genemuiden klikt u hier

Voor het lezen van een ervaring klikt u hier. Dit is het verhaal van JanHein Hollander, die zeer positief is over Cambridge en er hele goede resultaten mee heeft gehaald.


f20nypwza5k7c5ea