Zwartewaterlandtoernooi 2012

Klik op de foto voor een vergroting

In sporthal d’ Overtoom begint volgende week maandag de elfde editie van het Zwartewaterlandtoernooi. Op maandag 24 december gaat evenement van start en vanaf de allereerste dag zal er wederom met passie en strijd worden gevoetbald voor een plek op de finaledag. 

De voorronden van het grootste indoor event dat de gemeente Zwartewaterland  kent, staan gepland op maandag 24 en donderdag 27 december.  De beste twee ploegen van iedere poule plaatsen zich voor de tweede kwalificatieronde op vrijdag 28 december. De beste acht teams gaan tijdens de finaledag – zaterdag 29 december – uitmaken wie er dit jaar de zo felbegeerde cup gaat veroveren. Vaak krijgt het Zwartewaterlandtoernooi een verrassende winnaar: vorig jaar was dat Stylus stoffeerbedrijf uit Genemuiden. (zie foto)
 
Naast voetballen is ook het sociale karakter een belangrijk aspect van het evenement. Tijdens het toernooi is er namelijk volop de gelegenheid om oude bekenden te ontmoeten en goede doelen te steunen. Met uw en jullie hulp wil de organisatie dit jaar zoveel mogelijk geld verzamelen voor de zorgboerderijen ‘de Rietstulp’ en ‘de Pieperhoeve’ en de stichting paardrijden gehandicapten IJsselmuiden. Het Zwartewaterlandtoernooi staat garant voor spektakel en plezier, mis het niet en kom kijken ! Het Zwartewaterlandtoernooi is te volgen op twitter via @zwlandtoernooi


gtvwtip0yoipupxr